ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

About Image

Dress In Style You Love
Μικρή, τα καλοκαίρια λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα η μαμά μου με έβαζε σε ένα τραπεζάκι στην ακροθαλασσιά, πάντα σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Μου έδινε μια κόλλα χαρτί και ξυλομπογιές και μου έλεγε να ζωγραφίσω αυτό που βλέπω. Κάθε μέρα. Κάθε απόγευμα. Κι εγώ ζωγράφιζα. Ζωγράφιζα κάθε μέρα, κάθε απόγευμα, το τοπίο απέναντί μου! Τη θάλασσα, τη στεριά απέναντι, τον ήλιο που έδυε.

Κι όμως, κάθε μία ζωγραφιά ήταν διαφορετική από την άλλη. Τη μια μέρα η θάλασσα ήταν ήρεμη, την άλλη είχε μικρά κύματα, το χρώμα της ήταν πιο σκούρο μπλε και είχε πολύ αφρό. Τη μια μέρα ο ουρανός ήταν πορτοκαλί, τη δεύτερη ήταν ροζ, την τρίτη είχε σύννεφα. Ζωγραφίζοντας λοιπόν, κάθε μέρα, από το ίδιο σημείο, έβγαινε μια διαφορετική ζωγραφιά. Έτσι μεγάλωσα, μαθαίνοντας και γνωρίζοντας πως για ό,τι βλέπεις απέναντί σου υπάρχουν πολλοί τρόποι να το εξηγήσεις, να το νιώσεις, να το ζήσεις.

Όλοι εμείς εδώ, στην οικογένεια του disu.gr, το κάθε σχέδιο, το κάθε χρώμα, το κάθε ύφασμα, την κάθε μυρωδιά, τα βλέπουμε διαφορετικά. Όλα μας τα ρούχα σχεδιάζονται, επεξεργάζονται και ράβονται στην Ελλάδα, στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Δημιουργούμε με αγάπη και προσδοκούμε μόνο το καλύτερο.

Το καλύτερο για εσάς.
Καλωσορίσατε στον κόσμο μας.
Καλωσήρθατε στην οικογένειά μας!

Disu Image Eugenia Samara

To D.I.S.U. είναι οι φίλοι του!

Ένα μεγάλο κομμάτι του “Disu.gr” είναι οι άνθρωποι που το στήριξαν από τα πρώτα του βήματα. Οι συμβουλές τους, τα ενθαρρυντικά τους λόγια ακόμα και η κριτική τους, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε!

“Μία ομάδα νέων ανθρώπων ενώθηκε, έβαλε τις ιδέες της και αυτό είναι το αποτέλεσμά της! Τα ρούχα του disu μου φτιάχνουν τη διάθεση! Έχουν χρώμα, έχουν στυλ, έχουν πλάκα!”
Ιωάννα “Tο disu είναι για εμένα απόδειξη ότι νέοι άνθρωποι, στην Ελλάδα, μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα αρκεί να έχουν όρεξη και μεράκι! Τα σχέδια, τα υφάσματα, τα χρώματα, οι ιδέες, με ενθουσίασαν και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ταιριάζει με όλα τα γούστα και όλες τις ώρες! I definitely dress in style that I love... What about you?”
Ευγενία “Μέσα από το disu.gr θα βρείτε ρούχα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Με εντυπωσίασαν τα ζωντανά χρώματα, τα μοναδικά σχέδια και οι άνετες φόρμες. Η ομάδα του disu.gr μετέφερε όλη της την αγάπη πάνω στα ρούχα και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα!”